Tekst grootte

De Oogvereniging op de radio!

Ooglijn
Oogvereniging 10 jaar
Geplaatst op: 14 juni 2023 twee mannen zittend achter mengpaneel in studio

Vanaf maandag 19 juni is de Oogvereniging voor de allereerste keer op de radio om aandacht te vragen voor de Ooglijn. Een hoogtepunt in ons jubileumjaar! De Ooglijn is er voor alle vragen over ogen, oogaandoeningen en het leven met een oogaandoening. De radiospot is ingesproken door actrice Carly Wijs en is te horen op Radio 1, Radio Rijnmond en Omroep Brabant. Luister je mee?

 

Heb je de radiospot nog niet gehoord?

Je kunt de radiospot ook hier beluisteren op PodBean.

Uitzendschema’s van Radio 1 en Radio Rijnmond

Wil je de radiospot als één van de eerste via de radio horen? Download dan de uitzendschema’s van NPO Radio 1 en Radio Rijnmond. Het uitzendschema van Omroep Brabant is helaas niet beschikbaar. Het schema van NPO Radio 1 is voor de eerste campagneweek van 19 t/m 25 juni. Het zijn Word bestanden.

De Ooglijn

Bij de Ooglijn kun je terecht met al je vragen over ogen. Of het nu een algemene vraag is over ogen, oogaandoeningen of praktische oplossingen voor uitdagingen die een oogaandoening met zich meebrengt. Het mag allemaal. De medewerkers hebben veel kennis, geven onafhankelijk advies en een luisterend oor. Het is geheel vertrouwelijk.

Neem contact op met de Ooglijn:

030 294 54 44
ooglijn@oogvereniging.nl.

Wil je meer informatie over de Ooglijn? Kijk dan op onze website.