Vacature: Penningmeester Oogvereniging Noord-Holland

Provincie Noord-Holland
Geplaatst op: 21 november 2022 Handen schudden

Oogvereniging Noord-Holland is dringend op zoek naar een tweede penningmeester om Wim Pleging te ondersteunen en op termijn te vervangen.

Ken jij, of ben jij onze nieuwe penningmeester in spé?

Wil je medezorgdragen voor de regionale financiële administratie?

Je gaat als (tweede) penningmeester deel uitmaken van kernteam Noord-Holland. Samen zetten we onze schouders onder al onze activiteiten. Alle vrijwillige kernteamledenwerken vanuit huis, hebben regelmatig overleg, hetzij op locatie, hetzij telefonisch.

Wij vragen iemand met ruime digitale boekhoudervaring die tevens regelmatig contact onderhoudt met de landelijke financiële administratie. Wij bieden o.a. reis- telefoon en overige kostenvergoeding die met de functie verband houden en een jaarlijkse attentie en/of uitje voor vrijwilligers.

Voor meer details kun je contact opnemen met voorzitter Annemarie de Hoogt via noordholland@oogvereniging.nl of 072 – 743 15 81.