Tekst grootte

Vacature (vrijwilligerswerk): RODAG zoekt nieuwe brandstof

Provincie Zuid-Holland
Vacatures
Geplaatst op: 21 juni 2023 trein

Het RODAG is een platform van reizigers in het openbaar vervoer in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Gorinchem. In dit gebied heeft het platform van reizigers te maken met busvervoer, treinvervoer en vervoer over water.

 

Wij zoeken

 

Wij zoeken iemand die zich wil inzetten om het openbaar vervoer in de Drechtsteden te verbeteren en de doelgroep namens de Oogvereniging wil vertegenwoordigen in het platform. Hiervoor is ervaring met het openbaar vervoer wenselijk.

 

Wij bieden

 

Het RODAG biedt een collegiaal platform dat in samenwerking de belangen van de verschillende doelgroepen aan reizigers vertegenwoordigd en adviezen uitbrengt aan de provincie Zuid-Holland en de vervoerders. Je ontvangt een vergoeding van het RODAG en gemaakte kosten worden vergoed. Daarnaast hoort het volgen van een training tot de mogelijkheden. 

Ook bij de Oogvereniging kun je terecht voor ondersteuning hoe je het openbaar vervoer toegankelijk maakt voor mensen met een visuele beperking en wat hierover is vastgelegd in wet- en regelgeving. 

 

Het RODAG vergadert vijf keer per jaar in Sliedrecht op de woensdagochtend, van 9.30-12.30 uur. De locatie is te bereiken met openbaar vervoer.

 

Heb je interesse, neem dan contact op met Petra Kortehoeve, petra.kortenhoeven@oogvereniging.nl of bel 030 200 63 05