Vacatures bestuur Oogvereniging

Geplaatst op: 15 september 2021

Bekijk de profielschetsen van de functies penningmeester en algemeen bestuurslid. Hier leest u ook hoe u kunt reageren.

Hoe verder?

Hebben nieuwe kandidaten gereageerd op de vacatures? Dan vinden na 1 oktober gesprekken plaats met een selectiecommissie. De commissie brengt advies uit aan het bestuur van de Oogvereniging. Kandidaten worden voorgedragen in de ledenraad van 27 november 2021. Daar vindt de benoeming plaats.

Goed om te weten is dat bestuursleden, behalve de voorzitter, niet in functie worden gekozen. Na vervulling van de vacatures is het aan het bestuur om de taken onderling opnieuw te verdelen.

Meer informatie

Hebt u vragen? Neem dan contact op met Anneke Berkhout (Verenigingsmedewerker) via anneke.berkhout@oogvereniging.nl of telefonisch: 030-2992878.