Vacatures ledenraad Oogvereniging

Geplaatst op: 23 december 2021

In maart 2021 hebben verkiezingen plaatsgevonden voor de ledenraad, het hoogste, besluitvormende orgaan van de Oogvereniging. In het Participatiedomein hebben verkiezingen plaatsgevonden en zijn de 8 beschikbare vacatures ingevuld. In het Patiëntendomein waren verkiezingen niet nodig omdat zich 5 nieuwkomers kandidaat gesteld hebben.

Bestuur, directie en Ledenraad vinden het belangrijk dat de Ledenraad voltallig is. Tijdens de Ledenraadsvergadering van 27 november 2021 is daarom besloten de drie resterende vacatures alsnog in te vullen.

We zijn daarom nu op zoek naar 3 mensen die willen meedoen in de ledenraad met als aandachtsgebied oogaandoeningen en oogzorg (Patiëntendomein).

Wat doet u in de ledenraad?

In de Ledenraad vertegenwoordigt u samen met anderen de leden van de Oogvereniging. Iedereen die 18 jaar of ouder is en ten minste een half jaar lid is van de Oogvereniging kan zich kandidaat stellen voor de Ledenraad.

De ledenraad vergadert 2 keer per jaar in Utrecht. Vanwege corona hebben de laatste vergaderingen digitaal plaatsgevonden.

De vergadering is altijd op een zaterdag. De vergadering bereidt u in uw eigen tijd voor. Tussen de vergaderingen door houdt u voeling met wat leeft binnen de Oogvereniging. Dit kan bijvoorbeeld door nieuwsbrieven te lezen, bijeenkomsten te bezoeken en/of actief te zijn op social media. Lid zijn van de ledenraad kost u gemiddeld 4 uur per maand.

Iets voor u?

Bent u geïnteresseerd? Bel of mail dan met Anneke Berkhout, verenigingsmedewerker via anneke.berkhout@oogvereniging.nl of 06-86808825.

Grijp uw kans: u kunt zich tot 17 januari 2022 reageren!

Goed om te weten: als zich meer dan 3 mensen aanmelden voor de ledenraad vinden er verkiezingen plaats.