Tekst grootte

De Oogvereniging op de radio!

Ooglijn
Oogvereniging 10 jaar
Geplaatst op: 21 juni 2023 twee mannen zittend achter mengpaneel in studio

Vanaf afgelopen maandag 19 juni is de Oogvereniging voor de allereerste keer op de radio om aandacht te vragen voor de Ooglijn. Een hoogtepunt in ons jubileumjaar! De Ooglijn is er voor alle vragen over ogen, oogaandoeningen en het leven met een oogaandoening. De radiospot is te horen op NPO Radio 1, Radio Rijnmond en Omroep Brabant. We hebben gekozen voor Radio Rijnmond en Omroep Brabant omdat dit de grootste lokale radiozenders zijn.

 

Heb je de radiospot nog niet gehoord? (25 seconden)

Je kunt de radiospot ook hier beluisteren op PodBean.

Uitzendschema’s van Radio 1 en Radio Rijnmond

Wil je de radiospot als één van de eerste via de radio horen? Download dan de uitzendschema’s van NPO Radio 1 en Radio Rijnmond. Het schema van NPO Radio 1 is voor de eerste campagneweek van 19 t/m 25 juni. Het zijn Word bestanden. Het uitzendschema van Omroep Brabant is helaas niet beschikbaar.

Dat de radiospot werkt is nu al duidelijk: vanaf het begin van de week ontvangt de Ooglijn al veel meer telefoontjes dan normaal. Veel bellers beginnen zelf over de radiospot. Mensen noemen met name het wazig zien en het feit dat je na 10 minuten alweer buiten staat na een afspraak bij de oogarts.

De Ooglijn is één van de eerste manieren waarop mensen in aanraking komen met de Oogvereniging. We hopen daarom met de radiospot ook de bekendheid van de Oogvereniging te vergroten.

Wil je meer informatie over de Ooglijn? Kijk dan op onze website.