Tekst grootte

Miniblog: dure krentenbollen

Blikopener
Geplaatst op: 22 november 2022 Iemand schrijft met pen haar notities op

Ik heb nog een paar minuten voordat mijn bus vertrekt. Snel loop ik de supermarkt naast de bushalte in. Ik pak een zak krentenbollen voor de lunch en loop naar de zelfscankassa, scan en betaal. Uit de kassabongleuf komt een onverwacht lange bon rollen. Ik blijk €27,35 te hebben afgerekend. Verbaasd kijk ik om me heen of ik iemand kan vinden om me te helpen. Dan ontdek ik wat er mis is gegaan: ik blijk de boodschappen van iemand anders die bezig was met scannen, maar die tussendoor iets afwoog te hebben betaald. Het duurt even voordat de andere klant en ik het financieel hebben opgelost. Die bus heb ik dus gemist!

Deel je ervaring in een miniblog!

Veel lezers herkennen zich in de situaties van anderen. Daarom hebben we de miniblog in het leven geroepen: een kort persoonlijk verhaal van maximaal 120 woorden waarin een grappige, ontroerende of verrassende situatie rondom het leven met minder zicht wordt beschreven.

Doe je ook mee? Mail je miniblog naar communicatie@oogvereniging.nl. Dit mag anoniem, maar hoeft niet. De redactie behoudt het recht om verhalen in te korten of niet te plaatsen.