Tekst grootte

Nieuwe miniblog: Schoonheid

Blikopener
Nieuws
Openbaar vervoer
Geplaatst op: 29 juli 2020

Ik vond het een beetje spannend. De eerste keer dat ik met de bus reisde, was een van mijn collega’s zo lief om samen met mij te reizen. Nu zou ik voor het eerst zelf met de bus richting de locatie gaan, want de sneltram in Utrecht rijdt momenteel niet. Ietwat onzeker, maar met goede moed stapte ik busperron C van Utrecht Centraal op. Bij perron C8 kwam er na een tijdje wachten een bus die voor mij stopte. Ik haalde adem om te gaan vragen: ‘Stopt u ook bij de halte Kanaleneiland?’ De buschauffeur was mij echter voor, hij zwaaide de deur van de bus open en zei joviaal: ‘Waar wil je naartoe, schoonheid?’ Wat een goed begin van mijn dag en mijn eerste busreis alleen!

Deel uw ervaring in een miniblog!

Veel lezers herkennen zich in de situaties van anderen. Daarom hebben we de miniblog in het leven geroepen: een kort persoonlijk verhaal van maximaal 120 woorden waarin een grappige, ontroerende of verrassende situatie rondom het leven met minder zicht wordt beschreven.

Doet u ook mee? Mail uw miniblog naar communicatie@oogvereniging.nl. Dit mag anoniem, maar hoeft niet. De redactie behoudt het recht om verhalen in te korten of niet te plaatsen.