Tekst grootte

Nieuwe miniblog: Zwerfvuil

Blikopener
Geplaatst op: 24 juni 2021

Met drie buurmannen gaan we iedere maandagochtend op pad om het zwerfvuil rond onze flat op te ruimen. Behalve dat dit nuttig is, is het ook leuk voor de sociale contacten.

En ja, ik probeer wel eens per ongeluk met mijn grijper een bloem te onthoofden of zie en steen aan voor een stuk karton. Mijn buurman kijkt altijd even achter mij of ik niets vergeet, wat nog wel eens gebeurt. We waren net klaar, toen mijn naaste buurman naar ons toekwam. Ik zei “hé buurman, ik had je niet gezien.” Waarop hij zei: “hoe kan dat nou, ik zie je de kleinste sigarettenpeukjes opruimen”.

Deel uw ervaring in een miniblog!

Veel lezers herkennen zich in de situaties van anderen. Daarom hebben we de miniblog in het leven geroepen: een kort persoonlijk verhaal van maximaal 120 woorden waarin een grappige, ontroerende of verrassende situatie rondom het leven met minder zicht wordt beschreven.

Doet u ook mee? Mail uw miniblog naar communicatie@oogvereniging.nl. Dit mag anoniem, maar hoeft niet. De redactie behoudt het recht om verhalen in te korten of niet te plaatsen.