Tekst grootte

Onderzoek naar bereikbaarheid politie voor mensen met beperking in horen en zien

Oor & oog
Geplaatst op: 22 november 2022 Twee jonge vrouwen spreken gebarentaal met elkaar aan tafel in een café.

Hoe is de bereikbaarheid van de politie in noodsituaties als je een beperking hebt in horen en zien? Doe mee aan dit onderzoek en laat je ervaringen horen.

Vanuit de Politieacademie doet Jessie Prijs, student Politiekunde, onderzoek naar de bereikbaarheid van de politie voor doven en slechthorenden in noodsituatiesJessie is zelf werkzaam bij de politie in Groningen.

 Voor dit onderzoek is zij opzoek naar doven en slechthorenden die mee willen werken aan dit onderzoek door middel van het invullen van een korte vragenlijst over dit onderwerp.

Ben jij doof of ernstig slechthorend, al dan niet in combinatie met een ooganadoening? Wil je graag meewerken aan verbetering van de toegankelijkheid van de politie? Vul dan de vragenlijst in!

Heb je hulp nodig bij het invullen van de vragenlijst?  Aarzel dan niet en neem contact op met Jessie Prijs via jessie.prijs@politie.nl zodat je de vragenlijst samen kunt invullen.

Tot slot: voor dit onderzoek proberen we zoveel mogelijk doven en slechthorenden te bereiken dus helpen met het verspreiden van deze vragenlijst wordt erg gewaardeerd! Namens Jessie Prijs alvast bedankt!

Vul de vragenlijst in.