Vacature afstudeeropdracht project Toegang tot Werk

Geplaatst op: 7 december 2022 Student met licht oranje shirt met pen en papier achter zijn laptop

Binnen het project Toegang tot Werk motiveert de Oogvereniging werkgevers om slechtziende en blinde mensen in dienst te nemen. Om met de meest kansrijke werkgevers in gesprek te kunnen gaan is onderzoek nodig. Wordt dit jouw afstudeeropdracht? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

• Aan de hand van de uitingen op websites verzamel je informatie over werkgevers.
  • Je bevraagt geselecteerde werkgevers om erachter te komen of ze ervoor open staan om banen te bieden aan slechtziende en blinde werknemers.
  • Je presenteert een overzicht van werkgevers die met de Oogvereniging in gesprek willen om banen aan deze groep werknemers te bieden.

Het project Toegang tot Werk voeren we uit in samenwerking met Koninklijke Visio en Bartiméus Werkpad.

Wie ben je?

• Een student MBO 4 of een HBO op het gebied van sociale wetenschappen.
  • Je kunt zelfstandig werken.
  • Je bent nauwkeurig.
  • Je weet goed de weg op internet en het lukt jou om de gevraagde informatie te achterhalen.
  • Je bent geïnteresseerd in de arbeidsmarkt.
  • Je bent beschikbaar van begin januari tot eind april voor het uitvoeren van dit onderzoek.

Wat bieden we?

• Een mooie kans om via jouw afstudeeropdracht meer inzicht te krijgen in de arbeidsmarkt en jouw kansen op werk.
  • Begeleiding door het projectteam dat bestaat uit: Margot Soons (Visio), Diane Massaar (Bartimeus Werkpad) en Anneke Berkhout (Oogvereniging).

Interesse in deze afstudeeropdracht?

Neem contact op met Anneke Berkhout, themacoördinator Werk bij de Oogvereniging.

Of via mail: