Tekst grootte

Wandel mee met de Oogvereniging

Nieuws
Oogvereniging 10 jaar
Geplaatst op: 19 januari 2023 Wandelschoen in het gras

In 2023 bestaat de Oogvereniging 10 jaar. Het thema van dit jubileumjaar is: de Oogvereniging in beweging! Haal je wandelschoenen maar uit de kast, want we komen dit jaar ook letterlijk in beweging. Dat doen we in de vorm van 11 jubileumwandelingen door heel Nederland.

Wandelen is een activiteit die je altijd kunt blijven doen als je een oogaandoening hebt. En het is ook nog eens heel geschikt om nieuwe mensen te leren kennen.

Iedereen kan meedoen

Tijdens deze jubileumwandelingen geniet je van het landschap en ondertussen raak je aan de praat met andere mensen uit de Oogvereniging. Het leuke aan deze jubileumwandelingen is dat iedereen meedoet: leden, vrijwilligers en bureaumedewerkers. Wandelen brengt mensen bij elkaar!

Het inschrijfgeld voor de wandelingen is €5,- per wandeling. Dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers.

Wandelingen

De volgende wandelingen staan nog op het programma:

Het volledige overzicht vind je ook in de Agenda (Filter op onderwerp: Oogvereniging 10 jaar).

Belangrijk om te weten

  • Je kunt je alleen aanmelden of met samen met iemand die jou tijdens de wandeling begeleidt. Als je je alleen aanmeldt gaan we ervan uit dat je zelfstandig met de groep kunt meelopen en geen begeleiding nodig hebt.
  • Kosten voor deelname: € 5,-. Dit bedrag geldt voor iedereen die meedoet aan de wandeling. Neem je iemand mee om je tijdens de wandeling te begeleiden, dan betalen jullie samen € 10,-.
  • Bij de kosten zit koffie en iets lekkers inbegrepen. Reiskosten naar het startpunt van de wandeling betaal je zelf.
  • Het maximum aantal deelnemers is 20. Bij grote belangstelling krijgen leden van de Oogvereniging voorrang samen met de mensen die hen begeleiden.
  • De wandeling gaat alleen door bij 10 aanmeldingen of meer.
  • Deelname is op eigen risico. De Oogvereniging is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen, in welke vorm dan ook.

Meld je aan

Het is noodzakelijk dat je je van tevoren aanmeldt. Ga hiervoor op de wandeling van je keuze en klik vervolgens op de knop ‘Meld je aan’. Vul het formulier in en klik op ‘Verzenden’.

Heb je vragen? Je kunt ons altijd bellen op: 030-2992878. Of stuur een mail: info@oogvereniging.nl.