Tekst grootte

Wil jij jouw ervaringen over het zoeken naar werk delen?

Nieuws
Werk
Geplaatst op: 25 mei 2023 Laptop met koffie ernaast

Dan zoeken wij jou!

Slechts 29% van de mensen met een visuele beperking werkt. De Oogvereniging en Bartiméus Fonds werken samen om dat te verbeteren.

Heb jij een visuele beperking en ervaring met dit onderwerp? Zit jij tegen je wil in thuis omdat je nergens aangenomen wordt? Ben je ontslagen vanwege je visuele beperking? Of heb je juist een positieve ervaring en heeft jouw werkgever aanpassingen gedaan zodat je jouw werk kan doen? Dan komen wij graag in contact met jou!

We zijn op zoek naar mensen met een visuele beperking die hun verhaal willen doen. Dit zal worden gefilmd en worden gebruikt op TV en er zullen foto’s gemaakt worden die gebruikt worden in de campagne online en offline.

Hoe meld je je aan? Stuur een e-mail naar werk@oogvereniging.nl met een filmpje waarin jij jouw verhaal vertelt. Uit alle inzendingen zullen wij een selectie maken op basis van diversiteit van de verhalen.

Meer weten? Neem contact op met Anneke Berkhout, coördinator werk bij de Oogvereniging, via werk@oogvereniging.nl of via 06 86 80 88 25.