Tekst grootte

Save the date: 15 september Oogfestival!

Nieuws
Oogvereniging 10 jaar
Geplaatst op: 28 april 2023 Kaarsje van het cijfer 10 met confetti

Op 15 september 2023 nodigen we jullie uit voor het Oogfestival! Een feestelijke afsluiting van ons tienjarig jubileum bij de Eenhoorn in Amersfoort. Het thema? Sport natuurlijk. Want de Oogvereniging is in beweging! En wie kun je dan beter als voorzitter hebben dan Frits Barend, een icoon als het gaat om de sportjournalistiek. Hij leidt onder andere een rondetafelgesprek over sporten met een visuele beperking.

Programma

Het ochtendgedeelte is vooral gericht op professionals uit het oogveld. Maar uiteraard kunnen geïnteresseerde leden van de Oogvereniging ook aansluiten. In de middag zijn verschillende workshops voor zowel leden als niet-leden. In de avond maakt een muzikaal cabaret dit feest compleet. Het avondgedeelte van het programma is alleen toegankelijk voor de leden van de Oogvereniging en andere genodigden.

Aanmelden

In juni/juli volgt de inschrijving en het definitieve programma, dus nog even geduld. Maar wees er wel snel bij, want er zijn maar beperkt plekken beschikbaar en vol=vol.

De ZieZo beurs gaat niet door in 2023, maar op ons Oogfestival vinden leden en niet-leden voor elk wat wils. Dus… Save the date en hou de agenda in de gaten!