Vacature coördinator ervaringsdeskundigen

Geplaatst op: 4 november 2021

Bij (wetenschappelijk) onderzoek, projecten en kennisontwikkeling doen onze ervaringsdeskundigen mee. Dit doen we binnen het samenwerkingsverband Kennis over Zien en Deelkracht. Hiervoor zoekt de Oogvereniging een:

Coördinator ervaringsdeskundigen (36 uur per week)

Wat ga je doen?

• Je coördineert de inzet van ervaringsdeskundigen vanuit de Oogvereniging.
  • Je regelt dat ervaringsdeskundigen meewerken aan onderzoek, projecten en kennisontwikkeling voor mensen met een visuele beperking (Kennis over zien) en visueel-auditieve beperking (Deelkracht). Je zorgt daarbij steeds voor een goede match.
  • Je ondersteunt ervaringsdeskundigen. Denk hierbij aan begeleiding en training.
  • Je denkt mee met partners en andere partijen uit ons netwerk over hoe we ervaringsdeskundigen nog meer en beter kunnen betrekken.

Wie zoeken wij?

• Je bent empathisch en onderhoudt een prettig contact met onze ervaringsdeskundigen
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep van mensen met een visuele en visueel-auditieve beperking. Ervaringsdeskundigheid strekt tot aanbeveling.
  • Je hebt ervaring met het coördineren van trainingen voor ervaringsdeskundigen en professionals.
  • Je bent zelfstandig en initiatiefrijk, maar kunt ook goed kunnen samenwerken met mensen en hen enthousiasmeren.
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  • Je hebt ervaring met het begeleiden en aansturen van mensen. Je weet op een creatieve manier de juiste mensen te vinden en enthousiasmeren.
  • Je hebt een flexibele instelling en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden

Een veelzijdige functie in een dynamische omgeving met een informele werksfeer. Informatie over de Oogvereniging is te vinden op www.oogvereniging.nl/over-ons. Informatie over Kennis over zien is te vinden op www.kennisoverzien.nl. Informatie over Deelkracht is te vinden op www.deelkracht.nl.

Het gaat in eerste instantie om een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar met de mogelijkheid van een vast dienstverband daarna. Salariëring volgens salarisschaal 9 van de CAO Sociaal Werk. Het bureau van de Oogvereniging bevindt zich in Utrecht.

Meer informatie of reageren?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Mirjam Boers via telefoonnummer 030-2006315. Je kunt je sollicitatie­brief met CV vóór 13 december 2021 sturen naar Luuk-Jan Boon, directeur (info@oogvereniging.nl). Vermeld in het onderwerp: Vacature coördinator ervaringsdeskundigen.